CategoriesBlog

Επιδαπέδια Μεταλλικά Stands

Επιδαπέδια μεταλλικά Stands

Επιδαπέδια μεταλλικά Stands

  Τα επιδαπέδια μεταλλικά stands (Metallic Display Stands) είναι ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο που χρησιμοποιούνται για την προβολή και προώθηση προϊόντων.

  Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι, πρωταρχικά, ότι πρόκειται για εξαιρετικά ανθεκτικές, στο βάρος, κατασκευές. Έπειτα, είναι εξίσου ανθεκτικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, κάτι που τα καθιστά άκρως ιδανικά για προώθηση προϊόντων και σε εσωτερικούς μα και σε εξωτερικούς χώρους, με απόλυτη επιτυχία. Έτσι, μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει με πάρα πολλούς τρόπους και σε πάρα πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.

Επιδαπέδια μεταλλικά Stands  Είναι custom stands και διατίθενται σε διάφορες μορφές και μεγέθη, ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο προορίζονται: μπορεί να είναι stand για τρόφιμα, για τον τύπο, για υποδήματα, για μεγάλο όγκο ρούχων, stand σταθερής βάσης ή/και με λαβές, με ροδάκια για εύκολη μετακίνηση ακόμα κι όταν είναι φορτωμένο. Όπως προείπαμε, το γεγονός ότι είναι ανθεκτικά, τα κάνει ιδανικά και για χρήση για πιο βαριά και ογκώδη προϊόντα, όπως: μπαταρίες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και πολλά άλλα ακόμα.

  Τα στοιχεία αυτά για τα οποία διακρίνονται τα επιδαπέδια μεταλλικά stands, τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να είναι ευδιάκριτα. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτά τα stand μπορούν να χρησιμοποιούνται, πέρα από σημεία προώθησης και ως σημεία πώλησης, μιας και ο κόσμος τα προσέχει πιο εύκολα, ειδικότερα στην περίπτωση που αυτά είναι τοποθετημένα σε περίοπτες θέσεις. Το γεγονός δε, ότι μπορούν να φέρουν πάνω τους το λογότυπο του εκάστοτε brand, ή επιγραφή με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές, τα κάνουν να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο και να προωθούν εξαιρετικά τα brand των επιχειρήσεων.

Μεταλλικά σταντ για μπαταρίες αυτοκινήτου  Επίσης μπορούν εύκολα στο μέλλον να τροποποιηθούν κιόλας αν χρειαστεί, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες εκείνης της περιόδου. Μπορεί εύκολα κάποιος να αλλάξει το χρώμα τους, το οποίο είναι εξίσου ανθεκτικό, να αλλάξει το θέμα εκτύπωσης στο αυτοκόλλητο, να προσθέσει 3D γράμματα, ενώ ακόμα μπορεί να αλλάξει και το σχήμα τους, καθώς, τις περισσότερες φορές, μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ράφια και να αλλάξει εν γένει η μορφή του stand.

  Όλοι αυτοί είναι και οι λόγοι που διακρίνουν αυτό το είδος stand και που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να τα επιλέγει ο περισσότερος κόσμος του επιχειρηματικού τομέα.

  Εμείς στην XLG Stands, με την πολυετή μας εμπειρία, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας να φτιάξουμε τα επιδαπέδια μεταλλικά stands που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας.

Βρείτε μας στο Facebook

www.xlgstand.gr

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9430219