CategoriesBlog

Επιτραπέζια Stand

Επιτραπέζια Stand

Επιτραπέζια stand: Λόγοι για να τα επιλέξετε για το κατάστημά σας

  Η αποδοτική παρουσίαση και προώθηση προϊόντων είναι ένα βασικό στοιχείο ενός πλάνου μάρκετινγκ για κάθε φυσικό κατάστημα, μετά -εννοείται- από την επαρκή διάθεση των προϊόντων. Γι’ αυτό και πρέπει να γνωρίσετε καλά το προϊόν σας έτσι ώστε να επιτύχετε την καλύτερη ανάδειξή του.

  Στην περίπτωση, λοιπόν, που τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε είναι μεσαίου ή μικρού μεγέθους ή απλώς θέλετε να βγάλετε σε διαθεσιμότητα μικρό αριθμό εμπορευμάτων, η καλύτερη επιλογή είναι τα επιτραπέζια stand, επειδή:

Προβάλλουν σωστά τα προϊόντα

Σταντ Επιτραπέζιο Ξύλινο  Έχοντας ένα προϊόν στα χέρια σας, πρέπει να το παρατηρήσετε καλά και να αναλογιστείτε ποιος είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος προβολής του και ποιες διαδικασίες θα μπορούσατε να ακολουθήσετε ώστε το προϊόν να τραβήξει την προσοχή του πελάτη.

Τα επιτραπέζια stand επομένως, για μικρά προϊόντα ή μικρό αριθμό προϊόντων, όπως προείπαμε, είναι η καλύτερη λύση. Τα stand αυτά είναι μικρότερα από τα κλασσικά, οπότε αρχικά κάνουν το βλέμμα του πελάτη να εστιάσει ακριβώς εκεί που θέλετε. Ο αγοραστής με αυτόν τον τρόπο δεν κατακλύζεται από άπειρα προϊόντα με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να αγοράσει.

Αντιθέτως, έχει μία ποικιλία προϊόντων, που προβάλλονται σωστά κι έτσι ίσως επιτύχετε και κάποιες παραπάνω αγορές πέρα από αυτές που ο πελάτης ήθελε να κάνει εξαρχής.

Βοηθούν στην εξοικονόμηση του χώρου

  Τα επιτραπέζια stand είναι μία πολύ καλή επιλογή, καθώς πέρα από το ότι προβάλλουν σωστά τα προϊόντα σας όπως αναφέραμε και πριν, βοηθούν επίσης στην εξοικονόμηση χώρου. Έτσι αφενός, θα έχετε έναν πιο συμμαζεμένο και οργανωμένο χώρο και αφετέρου, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα στο κατάστημά σας. Η εξοικονόμηση χώρου είναι σημαντική, βοηθά στην τακτοποιημένη και ευχάριστη παρουσίαση και προβολή των προϊόντων και συνδέεται άμεσα με τον ακριβώς επόμενο λόγο.

Παρουσιάζουν όμορφα τα προϊόντα και το brand σας

Ξύλινο Stand No.1019  Όταν τα προϊόντα βρίσκονται στο κατάλληλο γι’ αυτά stand, όπως τα επιτραπέζια stand που κατασκευάζουμε και διαθέτουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, η τοποθέτησή τους μπορεί να είναι πολύ πιο όμορφη και οργανωμένη. Κι από την άλλη μπορείτε κι εσείς να κατασκευάσετε το επιτραπέζιο stand σας έτσι, που να αναδεικνύει το brandσας καλύτερα. Αυτό είναι κάτι που θα καταφέρετε με χάραξη ή εκτύπωση, ανάλογα πάντα με το υλικό που θα επιλέξετε για το δικό σας stand.

Είμαστε εδώ για εσάς

  Η XLG Stands μπορεί να σας βοηθήσει και εδώ! Από την επιλογή του κατάλληλου, για εσάς, επιτραπέζιου stand, μέχρι την κατασκευή του και τη χάραξη ή εκτύπωση της επωνυμίας σας σε αυτό, σε αναλογία πάντα με την αισθητική σας μα και τις ανάγκες σας!

Δείτε ΕΔΩ μερικά Tips για το πώς μπορείτε να κάνετε τα stands σας να ξεχωρίζουν και πώς θα προβάλλετε τα προϊόντα σας αποτελεσματικά και αποδοτικά.

  Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα μας www.xlgstand.gr και να περιηγηθείτε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

  Επίσης, για οποιαδήποτε απορία ή παραγγελία, μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 9430219 

Τέλος μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook.