CategoriesBlog

8 tips για αποτελεσματική προβολή προϊόντων

Μεταλλικό Stand MS1007 για προβολή προϊόντων

Προβολή προϊόντων

Για την προβολή προϊόντων, τα σταντ προβολής μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος ώστε να τραβήξετε την προσοχή των πιθανών πελατών.

Ακολουθούν μερικές ιδέες και παραδείγματα για την αποτελεσματική, αισθητικά κομψή αλλά και αποδοτική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

προϊόντικά σταντ

8 tips για αποτελεσματική προβολή προϊόντων

1 Χρησιμοποιήστε πολυεπίπεδα σταντ προβολής: Τα σταντ προβολής με ράφια (πολυεπίπεδα)είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλετε προϊόντα με οπτικά ελκυστικό τρόπο. Σας επιτρέπουν να εμφανίζετε πολλά στοιχεία σε διαφορετικά επίπεδα, διευκολύνοντας τους πελάτες να βλέπουν όλα όσα έχετε να προσφέρετε. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε cupcakes, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια πολυεπίπεδο σταντ για να παρουσιάσετε τις διαφορετικές γεύσεις σας.

2 Δημιουργία θεματικού σταντ: Εάν έχετε μια συλλογή προϊόντων που σχετίζονται μεταξύ τους και θα θέλατε να τα προβάλλετε με δυναμικό και αποδοτικό τρόπο, σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα σταντ με συγκεκριμένη θεματική (προϊοντική) προβολή. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε προϊόντα περιποίησης δέρματος, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα σταντ αποκλειστικής παρουσίασης όλων των προϊόντων που περιέχουν φυσικά συστατικά.

3 Χρησιμοποιήστε φωτισμό: Ο φωτισμός μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή στ σταντ και να κάνετε τα προϊόντα σας να φαίνονται πιο ελκυστικά. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε προβολείς, οπίσθιους φωτισμούς και κυρίως led, για να επισημάνετε συγκεκριμένα προϊόντα ή περιοχές στο σταντ σας.

4 Προσθήκη πινακίδας: Η σήμανση μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν ποια είναι τα προϊόντα σας και τι κάνουν. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε πινακίδες που υπογραμμίζουν τα οφέλη των προϊόντων σας ή που παρέχουν οδηγίες για τον τρόπο χρήσης τους. (Επίσης μπορείτε να παρουσιάσετε ειδικές προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και να προωθήσετε τα social media της επιχείρησής σας).

5 Χρησιμοποιήστε δημιουργικά σημεία στήριξης και προβολής: Τα σημεία στήριξης μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το σταντ σας πιο ελκυστικό, εντυπωσιακό και αξέχαστο. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε κοσμήματα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα χέρι μανεκέν για να εμφανίσετε βραχιόλια, μια μικρογραφία vintage βαλίτσας για να εμφανίσετε κολιέ, καθώς και να φτιάξετε ειδικές βάσεις από διαφορετικό υλικό (αν π.χ. το σταντ είναι ξύλινο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βάσεις Plexiglass και φωτισμό).

6 Σκεφτείτε την τοποθέτηση: Σκεφτείτε πού θα βρίσκεται το σταντ σας και πώς θα το βλέπουν οι πελάτες. Βεβαιωθείτε ότι είναι τοποθετημένα σε περιοχές όπου θα είναι εύκολα ορατές και όπου οι πελάτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί τους.

7 Χρησιμοποιήστε χρώμα και αντίθεση: Η χρήση χρωμάτων που έρχονται σε αντίθεση με τα προϊόντα σας μπορεί να τα κάνει να ξεχωρίζουν περισσότερο. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε λευκά ή ανοιχτόχρωμα προϊόντα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο για να τα κάνετε να ξεπροβάλλουν.

8 Διατηρήστε το οργανωμένο: Ένα ακατάστατο, σκονισμένο και παραμελημένο σταντ μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στους πελάτες. Διατηρήστε το σταντ οργανωμένο, καθαρό και σε καλή κατάσταση έχοντας πάντα τα προϊόντα τακτοποιημένα.

Σταντ με σήμανση

Stand για προβολή προϊόντων ειδικά κατασκευασμένα για εσάς

Η προβολή προϊόντων είναι μία μορφή προώθησης που αποκτά όλο και μεγαλύτερη αξία και γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μπορούσατε να προβάλλετε τα δικά σας προϊόντα, καλέστε μας στο 210 94 30 219 ή στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] ώστε να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις.