CategoriesBlog

Ξύλινα σταντ

Ξύλινα επιδαπέδια σταντ

Τι είναι τα ξύλινα σταντ

Τα ξύλινα σταντ (wooden stands) είναι μία εξαιρετική λύση για την προώθηση προϊόντων που απαιτούν προβολή υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Διακρίνονται για την ξεχωριστή εμφάνισή τους, προσδίδουν κύρος στα προβαλλόμενα προϊόντα και δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και ανώτερης ποιότητας.

ξύλινα σταντ προβολής και προώθησης ποιοτικών προϊόντωνΛόγω του ότι το ξύλο είναι μία φυσική ύλη, ανακυκλώσιμη και βιοδιασπώμενη, τα ξύλινα σταντ είναι μία ιδανική λύση για οικολογικά προϊόντα και φιλικές προς το περιβάλλον εταιρείες.

Επιπλέον Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματά τους όμως δεν τελειώνουν εδώ. Λόγω του μικρού όγκου που καταλαμβάνουν όταν είναι λυμένα, η αποστολή, μεταφορά και αποθήκευσή τους είναι εύκολη και απλή. Είναι ιδανικά για χρήση σε συγκεκριμένες εμπορικές περιόδους (π.χ. γιορτές, εκπτώσεις, εποχιακά προϊόντα κ.λπ.) αφού μπορούν να λυθούν και να αποθηκευτούν, καταλαμβάνοντας ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο.

 

Συναρμολόγηση

Οδηγείες συναρμολόγησης για ξύλινα σταντΗ συναρμολόγησή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα, χωρίς εργαλεία και χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή εμπειρία.

Είναι ελαφριά, μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να στήνονται και να μετακινούνται με ελάχιστη δύναμη και χωρίς κούραση.

 

 

Τύποι

Διάφοροι τύποι χάρτινων σταντΜπορούν να παραχθούν σε κάθε μέγεθος και σχήμα, ενώ στο ξύλο υπάρχει η δυνατότητα χάραξης λογοτύπων και γραμμάτων, καθώς και η επικόλληση αυτοκόλλητων με τα στοιχεία της επιχείρησης, τα χαρακτηριστικά του προβαλλόμενου προϊόντος ή ό,τι άλλο χρειάζεται για την αποδοτικότερη προβολή σας.

Τα ξύλινα σταντ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, πρακτικά και λειτουργικά. Λόγω του χαμηλού βάρους μπορούν να τοποθετηθούν επάνω σε έπιπλα και ταμεία, ώστε τα προβαλλόμενα προϊόντα να φτάσουν πιο κοντά στο ύψος του βλέμματος των καταναλωτών και να γίνει πιο αποδοτική η προβολή τους. Επίσης μπορούν να είναι επιδαπέδια ή να κατασκευαστούν ειδικά για πολύ μικρούς χώρους.

Πως να τα αποκτήσετε

Η XLG stand διαθέτει μεγάλη ποικιλία σταντ, έτοιμων να καλύψουν κάθε ανάγκη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για εξειδικευμένες κατασκευές, που θα ταιριάζουν στο χώρο σας και θα καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Δείτε ξύλινα σταντ ΕΔΩ!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο [email protected] ή καλώντας στο 210 9430219 να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την προβολή, την προώθηση και το branding των προϊόντων σας μέσω μερικών εκ των κορυφαίων σταντ της αγοράς.