CategoriesBlog

Χάρτινα σταντ

Χάρτινα σταντ (Paper Display Stands)

Τα χάρτινα σταντ (Paper Display Stands) διακρίνονται για την πολυχρηστικότητά τους, τη μεγάλη γκάμα σχεδίων και τη δυνατότητα custom κατασκευών προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση όσον αφορά την αποτελεσματική προώθηση και προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Μικρά επιτραπέζια σταντ

Χάρτινα σταντΈνα από τα πολλά είδη είναι τα μικρά επιτραπέζια σταντ που σκοπό έχουν την προβολή μικρών σε όγκο προϊόντων, που μπορούν όμως με τη χρήση των χάρτινων σταντ να προβληθούν σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία και να επιτευχθούν εξαιρετικές πωλήσεις. Μπιζού, κοσμήματα, καλλυντικά, σνακ, ζαχαρώδη και μικρά είδη ανάγκης (πχ μπαταρίες) είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που βλέπουμε συχνά τοποθετημένα μέσα σε χάρτινα σταντ, να βρίσκονται σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία και να επιτυγχάνουν υψηλούς όγκους πωλήσεων.

Τα μικρά χάρτινα σταντ, εκτός από την προώθηση προϊόντων, χρησιμοποιούνται με εξαιρετικά αποτελέσματα και για την προβολή υπηρεσιών. Είναι ένα εκπληκτικό μέσο για τη δημιουργία του απαραίτητου awareness και συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία και αύξηση της αναγνωρησιμότητας ένος προϊόντος, μίας υπηρεσίας ή μίας εταιρείας.
Ένα επιτραπέζιο χάρτινο σταντ προβολής υπηρεσιών μπορεί για παράδειγμα να συνοδεύεται από μία μικρή εσοχή όπου τοποθετείται ένα ενημερωτικό έντυπο, μία μπροσούρα ή ένα εκπτωτικό κουπόνι. Όπως προαναφέραμε τα χάρτινα σταντ είναι ιδανικά στο να κατασκευάζονται ώστε να ταιριάζουν απόλυτα τοσό στο προϊόν ή την υπηρεσία, όσο και στα περιβάλλοντα που πρόκειται να τοποθετηθούν.

Επιδαπέδια σταντ

Πολλές εταιρείες επιλέγουν τα επιδαπέδια χάρτινα σταντ για την προβολή των προϊόντων τους. Τα βλέπουμε σε super markets, εμπορικά καταστήματα, χώρους μαζικής εστίασης κλπ.

Είναι εύκολα στη μεταφορά και την τοποθέτηση ενώ μπορούν να γίνουν πραγματικός μαγνήτης βλεμμάτων έχοντας ένα ευχάριστο δημιουργικό, συνοδευόμενο από μία υψηλής ποιότητας εκτύπωση.

Χαρακτηριστικά

Τα χάρτινα σταντ διακρίνονται για την ευχρηστία τους, την κορυφαία σχέση κόστους-απόδοσης (υψηλό Value for Money) και για τη δυνατότητα κατασκευής άκρως εξειδικευμένων σχεδίων που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις μίας επιχείρησης.

Χάρτινα σταντ για προβολή και προώθηση προϊόντωνΕίναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Αποθηκεύονται, μεταφέρονται και μετακινούνται με άνεση και ευκολία, αφού το χαμηλό βάρος είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους.
Τέλος μπορούν να αποκτήσουν όποιο σχήμα και σχέδιο απαιτείται και να δημιουργήσουν το τέλειο περιβάλλον για την προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσίων.

Προτάσεις και λύσεις

Οι επιλογές όσον αφορά τα χάρτινα σταντ είναι σχεδόν ατελείωτες.

Δείτε μερικά ΕΔΩ μερικά αντιπροσωπευτικά δείγματα χάρτινων stands.

Εμείς στη XLG stand είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε μερικές από τις πλέον συμφέρουσες, αποδοτικές και εντυπωσιακές λύσεις. Καλέστε μας στο 210 9430219 ή στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] προκειμένου να προωθήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα σας, να προβάλετε τις υπηρεσίες σας και να μείνετε αξέχαστοι στο καταναλωτικό κοινό με τα κορυφαία χάρτινα σταντ που σχεδιάζει και κατασκευάζει η εταιρεία μας