CategoriesBlog

Μεταλλικά σταντ

Επιδαπέδια μεταλλικά Stands

Μεταλλικά σταντ (Metal Display Stands)

Τα μεταλλικά σταντ (Metallic Display Stands ή Metal Display Stands) είναι κατάλληλα για προβολή προϊόντων που απαιτούν στιβαρή και ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή.

Μεταλλικά σταντ για μπαταρίες αυτοκινήτουΠροϊόντα μέσου ή μεγάλου μεγέθους και βάρους προωθούνται μέσω των μεταλλικών σταντ έχοντας μεγάλη απήχηση και επιτυχία. Επίσης προϊόντα που στο σύνολό τους έχουν μεγάλο βάρος (πχ είδη ένδυσης, υπόδησης κ.λπ.) αποκτούν τη θέση τους στα ειδικά κατασκευασμένα μεταλλικά σταντ και μέσα από αυτά “βρίσκουν το δρόμο” για το ταμείο!

Κατασκευασμένα στην πλειονότητά τους από σύμμεικτο αλουμίνιο, τα μεταλλικά σταντ ξεχωρίζουν για την ικανότητά τους να ανταπεξέρχονται και στις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Γενικώς τα Display Stands είναι ευρύτερα γνωστά ως εξαιρετικά “εργαλεία” όσον αφορά τις προωθητικές ενέργειες και τη βοήθειά τους στην επιτυχία των στρατηγικών μάρκετινγκ και πωλήσεων. Ειδικά τα μεταλλικά σταντ είναι ο πλέον ενδεδειγμένος σύμμαχος για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προωθήσει και να προβάλει προϊόντα και υπηρεσίες, να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για προσφορές, καθώς και να επιτύχει σημαντικούς όγκους πωλήσεων.

Τα μεταλλικά σταντ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σημεία πώλησης μέσω των οποίων μπορούν επίσης να προβάλλεται το λογότυπο μιας εταιρείας, ένα σλόγκαν ή άλλα σχέδια που κάνουν ένα προϊόν να ξεχωρίζει και του προσδίδουν μοναδικότητα.
Επειδή τα προϊόντα αυτά μπορούν να βρίσκονται πραγματικά σε “σημεία κλειδιά”, έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες πώλησης, αφού οι καταναλωτές μπορούν να τα δουν, αναγνωρίσουν και αποκτήσουν άμεσα, εύκολα και απλά.

Μεταλλικό σταντ Metallic display standΜε λίγα λόγια ένα μεταλλικό σταντ συμβάλει στην αναγνωρισιμότητα ενός προϊόντος, στην ευνοϊκή προϊοντική τοποθέτηση, στη διάκριση ενός προϊόντος από τα υπόλοιπα (κοινώς: το προϊόν ξεχωρίζει από “το σωρό”) και τέλος, φυσικά, στην πολυπόθητη αύξηση των πωλήσεων!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα μεταλλικά σταντ είναι η αιχμή του δόρατος όσον αφορά την προώθηση, προβολή και πώληση προϊόντων.

Είναι τα σταντ που προτιμάει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του επιχειρηματικού κόσμου και όχι άδικα. Ας δούμε όμως κάποια από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχουν φέρει τα μεταλλικά σταντ στην κορυφή των προτιμήσεων.

Καταρχάς διατίθενται σε τεράστια ποικιλία. Μπορούν να κατασκευαστούν σε όλα τα μεγέθη, σχήματα και είδη. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός super market, μιας αποθήκης, ενός καταστήματος ειδών ένδυσης και μίας επιχείρησης εμπορίας μπαταριών οχημάτων εξίσου ικανοποιητικά και αποδοτικά. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστούν με διάφορα άλλα υλικά και να είναι εξοπλισμένα με φωτιστικά σώματα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αρτοποιεία, μηχανουργία ή σε καταστήματα πολυτελών ειδών. Με τον ανάλογο σχεδιασμό και την κατάλληλη κατασκευή, μπορούμε να τα βρούμε σε συνεργεία αυτοκινήτων και σε κοσμηματοπωλεία.

Μεταλλικό σταντ Metal Display StandΕίναι πολυλειτουργικά και μπορούν να “μετασχηματίζονται” με την προσθήκη ραφιών, θηκών και λοιπών αξεσουάρ. Οι συνδυασμοί μοιάζουν να είναι ατελείωτοι.
Παρά τη μεγάλη αντοχή τους, πολλά από αυτά μπορούν να μετακινηθούν με μεγάλη ευκολία αφού διαθέτουν ειδικούς τροχούς και σχεδιασμό.

Άλλο ένα πλεονέκτημα των μεταλλικών σταντ είναι ότι μπορούν να δεχθούν “μελλοντικές αναβαθμίσεις”. Έτσι μπορούν να “ενωθούν” με άλλα σταντ, να δεχθούν επιπλέον ή διαφορετικά ράφια, ακόμα και να αλλάξουν εντελώς εμφάνιση, αλλάζοντας το χρώμα και το εικαστικό που τα συνοδεύει.

Από όλα τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό το γιατί τα μεταλλικά σταντ χαίρουν ιδιαίτερης προτίμησης στον επιχειρηματικό κόσμο.

Αυτό που χρειάζεται είναι να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη που θα έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να κατασκευάσει τα μεταλλικά σταντ που θα γίνουν ένας πολύτιμος “συνεργάτης σας” για πολλά χρόνια.

Εμείς στην XLG stand είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδέες σας. Να σας κάνουμε τις πλέον σύγχρονες, αποτελεσματικές και αποδοτικές προτάσεις και να σχεδιάσουμε και κατασκευάσουμε τα σταντ που ταιριάζουν απόλυτα στις σημερινές αλλά και μελλοντικές σας ανάγκες.

Κάποια από τα σχέδια των μεταλλικών σταντ μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Επίσης μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να μας καλέσετε στο 210 9430219 για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

 

XLG stands… by you!