CategoriesBlog

Roll Up Stand

Roll Up Stand Banners

Roll Up Stand Banners

 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να προβάλλουμε και να προωθήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες είναι τα roll up stand banners.

Εδώ και πολλά χρόνια τα συγκεκριμένα stands χρησιμοποιούνται για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ η επιτυχία τους στο συγκεκριμένο τομέα τα έχει κάνει ιδιαιτέρως δημοφιλή και αρεστά στον επιχειρηματικό κόσμο.

Μία στρατηγική τοποθέτηση, ένα επαγγελματικά κατασκευασμένο δημιουργικό και ένα ποιοτικό σταντ είναι βασικά χαρακτηριστικά προκειμένου να μπορέσουμε να μεταφέρουμε το μήνυμά μας σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό και μάλιστα σε όσο το δυνατόν περισσότερες τοποθεσίες.

Τί κάνει ένα roll up stand banner να ξεχωρίζει;

Τα δύο πλέον βασικά και ουσιαστικά συστατικά που πρέπει να έχει ένα roll up stand banner είναι είναι το σχέδιο και η τοποθεσία. Ακόμα και τα καλύτερο δημιουργικό θα έχει πολύ μικρή απήχηση εάν δεν μπορεί να το δει το ευρύ κοινό ή εάν “χάνεται” μέσα σε ένα τεράστιο πλήθος από προωθητικές ενέργειες των ανταγωνιστών ή ακόμα και… δικές μας!


Τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα με ένα ανεπαρκές δημιουργικό το οποίο θα έχει αμελητέο ή ακόμα και αρνητικό αντίκτυπο για την εταιρεία, το προϊόν ή την υπηρεσία μας, ακόμα και αν είναι στρατηγικά τοποθετημένο και σε ιδιαίτερα εμφανές σημείο.

Τί είναι αυτό που κάνει ένα roll up stand banner αποτελεσματικό;

Μερικά από αυτά που χρειάζονται για ένα αποτελεσματικό roll up stand παρουσιάζονται ακολούθως:

Ξεκάθαρο μήνυμα

Δεν μπορούμε να προωθήσουμε ΟΛΑ τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε ένα σταντ. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να εμφανίζονται. Αρχικά είναι το λογότυπο, ίσως ένα σλόγκαν και (αν χρειάζεται) στοιχεία επικοινωνίας, είτε αυτά είναι τα στοιχεία μίας φυσικής τοποθεσίας (κατάστημα), είτε στοιχεία όπως τηλέφωνο, email κλπ.

Σε περίπτωση που ο βασικός στόχος είναι η προώθηση ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας, πρέπει να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά σε αυτά και να μην προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το roll up stand σε… προϊοντικό κατάλογο. Θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε και τα υπόλοιπα προϊόντα ή υπηρεσίες μας όταν οι καταναλωτές επικοινωνήσουν μαζί μας. Δεν χρειάζεται να μετατρέψουμε το εικαστικό ενός roll up stand σε ένα άκομψο και δυσανάγνωστο συνονθύλευμα πληροφοριών, που κανείς δεν θα κάνει τον κόπο όχι να το διαβάσει, αλλά ούτε καν να το… κοιτάξει!


Λητό περιεχόμενο

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο καταναλωτικό κοινό, δεν θα πρέπει να “ξεχειλίζουμε” το σταντ με τεράστιο όγκο πληροφοριών. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο κόσμος δεν σταματά προκειμένου να διαβάσει ένα σταντ, αλλά αντλεί όσες πληροφορίες προλάβει ενώ περνάει από μπροστά του. Άρα το μήνυμα πρέπει να είναι σύντομο και σαφές.


Οι βασικές πληροφορίες μπαίνουν στην κορυφή

Οι άνθρωποι διαβάζουμε από πάνω προς τα κάτω και αυτός είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος να κοιτάμε ένα αντικείμενο. Οπότε η πιο βασική πληροφορία πρέπει να είναι ευκρινής, ευανάγνωστη και σε κάποιο σημείο στο πάνω μισό του σταντ.


Λογότυπο/στοιχεία επικοινωνίας/εταιρικό προφίλ

Ανάλογα με το είδος της προωθητικής ενέργειας, στο σταντ θα μπορούσαν να εμφανίζονται το λογότυπο της εταιρείας μας, τα στοιχεία επικοινωνίας ή ακόμα και κάποιο QR Code που θα “οδηγούσε” το κοινό στις πληροφορίες που επιθυμούμε. Επίσης θα πρέπει να σκεφτούμε την περίπτωση τα χρώματα και το στυλ του εικαστικού να ταιριάζουν και να συμβαδίζουν με το εταιρικό μας προφίλ.


Call to action

Αλήθεια, γιατί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μας; Το ότι έχουμε βάλει τα στοιχεία μας, ένα λογότυπο και ένα… QR Code δεν είναι λόγος επικοινωνίας. Το να αναφέρουμε όμως με ξεκάθαρο τρόπο τί είναι αυτό που θα απολάμβανε ο καταναλωτής αν επικοινωνούσε μαζί μας, είναι ένας λόγος για να τον κάνουμε να το σκεφτεί. Επιπλέον, αν έχουμε κάποια προσφορά, έκπτωση ή άλλη προνομιακή μεταχείριση για τους υποψήφιους πελάτες μας, αυτό θα ήταν ένας καλός λόγος να αποφασίσουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας!

 

Εμπιστευόμαστε έμπειρους επαγγελματίες

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από όλα όσα χρειάζεται να προσέξουμε σε ένα roll up stand και καλό θα ήταν να επιλέγαμε κάποιον επαγγελματία να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να μας προτείνει τρόπους αποδοτικής προβολής.

Η XLGstand διαθέτει πολυετή εμπειρία όσον αφορά την προώθηση και προβολή μέσω των σταντ. Ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι άριστες πρώτες ύλες μάς δίνουν τη δυνατότητα να διαθέτουμε στην αγορά μερικά από τα κορυφαία σταντ, ενώ τα πολύπειρα στελέχη μας μπορούν να σας προτείνουν τα πιο αποδοτικά εικαστικά και πολύτιμες πληροφορίες για την πλέον αποδοτική προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας.

Δείτε Roll Up Banner Stands ΕΔΩ.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ.