CategoriesBlog

Ξύλινο επιτραπέζιο σταντ

Ξύλινο επιτραπέζιο σταντ για την εταιρεία CBDoulis

Ξύλινο επιτραπέζιο σταντ για την εταιρεία CBDoulis

Η κατασκευή custom stand με συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές, είναι κάτι που πάντα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και το απολαμβάνουμε.

Η συνολική διαδικασία από τις πρώτες επαφές με τους συνεργάτες μας, μέχρι την αποπεράτωση της εργασίας, την τελική τους χρήση και την ικανοποίηση των συνεργατών μας, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας και πάντα μας ευχαριστεί.

Αυτή τη φορά η εταιρεία CBDoulis μάς έκανε την τιμή να μας εμπιστευτεί το σχεδιασμό και την κατασκευή επιτραπέζιου σταντ από σημύδα. Το συγκεκριμένο ξύλινο επιτραπέζιο σταντ είναι δύο θέσεων ενώ συνοδεύεται από εκτύπωση υψηλής ποιότητας.

Στο σταντ πρόκειται να τοποθετηθούν προϊόντα από CBD , οπότε ήταν απαραίτητο να αναδεικνύει τη φυσική προέλευση και την υψηλή ποιότητα των προβαλλόμενων προϊόντων.

Η σημύδα είναι ένα υλικό οικολογικό, ανθεκτικό και δίνει την αίσθηση της φυσικότητας. Το πράσινο χρώμα στο λογότυπο συνδυάζεται απόλυτα με τη φύση του ξύλου και τα δύο μαζί δημιουργούν ένα σταντ που είναι απολύτως ταιριαστό με το περιβάλλον, αλλά και με το είδος το οποίο προβάλλεται.

Επικοινωνήστε στο 210 94 30 219 ή στο [email protected] με τα εξειδικευμένα στελέχη μας και αποκτήστε το δικό σας ειδικά κατασκευασμένο σταντ.

Ευχαριστούμε την εταιρεία CBDoulis για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.