CategoriesBlog

Είσαι Nail Artist; Μερικοί τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου

Τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου

Είσαι Nail Artist; Μερικοί τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου

Σε αυτό το άρθρο θα σου δείξουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα περιποίησης και τα μανό στο κατάστημά σου, πώς να τα βλέπουν οι πελάτισσές σου ευκολότερα, ενώ ακόμα, θα προτείνουμε πώς μπορείς να αποθηκεύεις τα εργαλεία σου για να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα.

Τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου #1
Stand προβολής

Plexiglass stand προβολής προϊόντων Πρώτα – πρώτα αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο κατάστημά σου, είναι το stand. Ένα stand στο χώρο σου, οποιασδήποτε μορφής, είτε επιδαπέδιο είτε επιτραπέζιο, ξύλινο ή από plexiglass ή ό,τι άλλο θελήσεις, αρχικά θα σε βοηθήσει να τοποθετήσεις όλα τα προϊόντα σου με όμορφο τρόπο.

Μεγάλα ή ειδικά διαμορφωμένα για μικρά αντικείμενα, κανονικά ή custom stand με ειδικά διαμορφωμένες θέσεις, για τα μανό παραδείγματος χάριν, μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην τακτοποίηση και στη σωστή και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων. Μπορείς να τοποθετήσεις τα μανό με όποια ιεράρχηση προτιμάς. Μπορείς είτε με το είδος κάθε προϊόντος είτε με βάση τα χρώματα, όπως για παράδειγμα αυτά του ουράνιου τόξου. Ακόμα, μπορείς σε ένα stand επιτραπέζιο, να τοποθετήσεις τα εργαλεία της δουλειάς σου, ώστε να τα έχεις όλα οργανωμένα.

  Σε κάθε περίπτωση, ένα stand σε εξειδικευμένο μέγεθος και σχήμα, ειδικά σχεδιασμένο για τον κάθε χώρο θα ήταν από τις καλύτερες επιλογές για μία nail artist.

Τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου #2
Ανάδειξε τα χρώματα της επωνυμίας σου

Πολύχρωμο stand προβολής προϊόντων  Πρέπει να βεβαιωθείς ότι θα ενσωματώσεις τα χρώματα της ταυτότητας του καταστήματός σου σε οποιοδήποτε stand για μικρά αντικείμενα, καθώς αυτά θα ενισχύσουν την έντονη οπτική επίδραση και θα αναδείξουν τη μοναδική σου προσωπικότητα. Κάποια από αυτά μπορούν να προσαρμοστούν πολύ εύκολα με χρώματα, ακόμη και να εκτυπωθούν με λογότυπα και γραφικά.

Τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου #3
Δώσε στο stand σου τη μορφή που θέλεις

Custom made stand  Μπορείς να δώσεις στα stand πραγματικά όποια μορφή θέλεις. Από την πιο απλή μέχρι την πιο περίπλοκη που μπορείς να φανταστείς! Βέβαια εμείς, θα σου προτείναμε ένα stand που θα αναδείκνυε περισσότερο και με κομψότερο τρόπο τα καλλυντικά του καταστήματός σου. Μπορείς στην πλάτη του stand, να δώσεις ό,τι σχήμα θέλεις. Για παράδειγμα σε ένα σταντ θα μπορούσε η “πλάτη” να έχει το σχήμα από ένα μπουκαλάκι μανό και στο μπροστινό μέρος να τοποθετήσεις τα ίδια τα μανό!

Εμείς στην XLG Stand έχουμε Laser χάραξη και κοπή τελευταίας τεχνολογίας και ό,τι σκεφτείς, μπορούμε να το κάνουμε πράξη!

Τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου #4
Χρησιμοποίησε ειδικό φωτισμό

  Οι προβολείς, οι ράβδοι φωτισμού LED ή τα χρωματιστά φώτα θα τραβήξουν την προσοχή στα stand προβολής για τα μικρά αντικείμενα. Μην παραβλέπεις το φωτισμό, καθώς μία προβολή που δεν είναι καλά φωτισμένη μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Βεβαιώσου ότι ο φωτισμός διαφέρει από το περιβάλλον, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί αυτό μπορεί να κάνει την προβολή σου να ξεχωρίζει υπερβολικά, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια οπτική σύγχυση στις πελάτισσες. Θέλεις να είσαι ευγενική ενώ ταυτόχρονα να επισημαίνεις τα αντικείμενα στα stand σου για να ξεκινήσεις την προώθηση.

Τρόποι να αναδείξεις τα προϊόντα σου #5
Άλλαζε τις θέσεις των stand συχνά

Μεταφορά stand  Καλό είναι να μετακινείς τα stand κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες και να προτιμάς να είναι σε περίοπτη θέση. Αυτή είναι μία πάρα πολύ καλή πρακτική για να τα αναδεικνύεις περισσότερο και να μην δίνει, στις πελάτισσες, την ευκαιρία να συνηθίζουν το σημείο στο οποίο βρίσκεται ένα προϊόν και να αρχίσουν να μην το προσέχουν. Επίσης αλλάζοντας θέση σε ένα προϊοντικό σταντ, προκαλείται ξανά και ξανά το ενδιαφέρον με στόχο οι καταναλωτές να προχωρήσουν σε κάποια αγορά.

  Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την τακτική για να προωθήσεις καινούρια προϊόντα, να τραβήξεις την προσοχή σε εκπτωτικά προϊόντα και προσφορές ή για να κάνεις εποχιακές προτάσεις με βάση τις ανάγκες της κάθε εποχής ή τις τάσεις στη μόδα την εκάστοτε περίοδο.

  Έτσι, κάθε φορά θα δίνεις άλλη πνοή στο κατάστημά σου και θα το ανανεώνεις!

Επικοινώνησε μαζί μας

Άσε λοιπόν τη φαντασία σου να δουλέψει… κι εμείς είμαστε εδώ!

Μη διστάσεις λεπτό να επικοινωνήσεις μαζί μας και να μοιραστείς την ιδέα σου! Βρισκόμαστε στη διάθεσή σου να σε ακούσουμε με προσοχή, να δούμε τις ανάγκες σου και τι ταιριάζει στο κατάστημά σου και να υλοποιήσουμε κάθε τι που έχεις φανταστεί!

Βρες μας στο www.xlgstand.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία: 210 94 302 19