CategoriesBlog

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

 

Πάμε έκθεση;

Stands για εκθεσιακά περίπτεραΉρθε λοιπόν η στιγμή να δώσετε το παρών στην κλαδική σας έκθεση και όπως είναι φυσικό θέλετε να έχετε την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Είτε είστε από αυτούς που προετοιμάζεστε πολύ καιρό πριν, είτε είστε της… τελευταίας στιγμής, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία, εάν θέλετε να έχετε μία αξιοπρεπή και αποδοτική παρουσία, πρέπει να τα κάνετε.

Καταρχάς πρέπει όλα τα στελέχη που θα συμμετέχουν στην έκθεση να είναι επαρκώς προετοιμασμένα. Απαιτείται εκπαίδευση, καλή διάθεσή, κουράγιο, δύναμη και… χαμόγελο!

Στη συνέχεια χρειαζόμαστε το κατάλληλο προωθητικό υλικό που θα διανείμουμε στους επισκέπτες.

Τέλος πρέπει ο χώρο μας να είναι καθαρός, οργανωμένος και τακτοποιημένος. Δεν είναι απαραίτητο το περίπτερό μας να είναι… υπερπαραγωγή, ούτε να έχει… ιπτάμενους ακροβάτες και αγάλματα από πάγο.

Αυτό όμως που είναι απολύτως απαραίτητο, είναι να μπορούν οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που θέλουν.

Σε αυτό παίζει, όπως προαναφέραμε, σημαντικό ρόλο και η οργάνωση του περιπτέρου. Σε ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο περίπτερο οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι πιο αποδοτικοί με λιγότερη κούραση, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα και να φεύγουν έχοντας σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την εταιρεία μας.

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Το «οργανωμένο χάος», παραμένει… χάος

Organized ChaosΓια σκεφτείτε τι εντύπωση μπορεί να δώσει ένα χαώδες και ακατάστατο περίπτερο, στους επισκέπτες, για την εταιρεία μας; Ποια εικόνα θα σχηματίσουν και τι άποψη θα έχουν για την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα μας;

Ακριβώς!

Η «εικόνα» του περιπτέρου μας, είναι η «βιτρίνα» της εταιρείας μας και είτε μας αρέσει είτε όχι, κρινόμαστε από αυτή!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εύλογο: «Και, τελικά, πώς θα έχουμε ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο εκθεσιακό περίπτερο;»

Εδώ που τα λέμε, ειδικά κατά τη διάρκεια μίας έκθεσης που μπορεί να περάσουν μέσα σε μερικές ώρες, ακόμα και… χιλιάδες επισκέπτες, η οργάνωση ενός περιπτέρου δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια «τεχνάσματα» που μπορούν να μας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα και να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ένα από τα πιο σημαντικά είναι τα σωστά επιλεγμένα stands, η προσεγμένη τοποθέτησή τους και η ορθή χρήση τους.

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Που βοηθούν τα Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Γιατί όμως τα stands για εκθεσιακά περίπτερα μπορούν να μας βοηθήσουν τόσο πολύ; Τι είναι αυτό που τους δίνει τόσο μεγάλη πρακτική αξία;

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Καταρχάς υπάρχει μία πληθώρα stands για εκθεσιακά περίπτερα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε εταιρείας.

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Επιδαπέδια Stands

Χάρτινα σταντ για προβολή και προώθηση προϊόντωνΤα επιδαπέδια stands μπορούν να είναι κατασκευασμένα από ξύλο, μέταλλο ή plexiglass. Ανάλογα με τα προϊόντα που διαθέτουμε, επιλέγουμε το κατάλληλο για εμάς stand.

Αυτού του είδους τα stand είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν τα προϊόντα τους με κομψό, εύκολο και αποδοτικό τρόπο στους επισκέπτες μίας έκθεσης.

Ένα σωστό stand αναδεικνύει τα προϊόντα και βοηθάει τα στελέχη μίας εταιρείας να τα προωθήσουν όπως πραγματικά τους αξίζουν.

Επιδαπέδια Μεταλλικά Stands

Για παράδειγμα μία εταιρεία με βαριά και ογκώδη προϊόντα (π.χ. μπαταρίες αυτοκινήτου) μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει ένα μεταλλικό stand με ροδάκια, το οποίο είναι στιβαρό, ανθεκτικό, κομψό αλλά και εύκολο στη μετακίνησή του.

Τα stands αυτά μπορούν να βαφτούν στο επιθυμητό χρώμα, ενώ ανάλογα με το σχήμα, μπορεί να γίνει και εκτύπωση σε αυτοκόλλητο με το λογότυπο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή ό,τι άλλο επιθυμούμε.

Τέλος, σε κάποια από αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις θέσεις των προϊόντων κατά το δοκούν.

Επιδαπέδια Ξύλινα Stands

Τα ξύλινα επιδαπέδια stands είναι ιδανικά για εταιρείες που θέλουν να προβάλλουν ένα προφίλ φιλικό προς το περιβάλλον, που τα προϊόντα τους είναι σχετικά με τη φύση, που διαθέτουν βρώσιμα προϊόντα και σε λοιπές αντίστοιχες περιπτώσεις.

Είναι ελαφριά, κομψά, ανθεκτικά και διακρίνονται για την eco friendly αίσθηση που προσφέρουν.

Και σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τυπωμένο αυτοκόλλητο για προβολή στοιχείων, αλλά επίσης μπορούμε και να το χαράξουμε με laser, να δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε σε μέρος της μετόπης, να το βάψουμε ή να τυπώσουμε σε αυτό.

Στήνονται εύκολα, χωρίς εργαλεία και ανάλογα με το είδος μπορούμε να αλλάζουμε τις θέσεις των ραφιών.

Επιδαπέδια Plexiglass Stands

Καλλυντικά, πολυτελή προϊόντα, ταχέως κινούμενα καταναλωτικά αγαθά και πολλά άλλα αντίστοιχα προϊόντα, τα βλέπουμε συχνά να προβάλλονται μέσω των επιδαπέδιων σταντ από Plexiglass.

Τα επιδαπέδια Plexiglass stands είναι συνήθως λευκά, μαύρα ή διαφανή. Διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους και μπορούν να δεχθούν τυπωμένο αυτοκόλλητο, βαφή ή laser χάραξη.

Είναι και αυτά εύκολα στη μετακίνησή τους και στη συναρμολόγηση για την οποία δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και εργαλεία.

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Επιτραπέζια stands

ΕντυποθήκεςΤα επιτραπέζια stand μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά στην οργάνωση και τη λειτουργία του εκθεσιακού μας περίπτερου. Είναι ιδανικά για μικρότερα σε όγκο προϊόντα, έντυπα, επαγγελματικά δώρα και λοιπό προωθητικό υλικό.

Τα επιτραπέζια Stands κατασκευάζονται κυρίως από ξύλο ή από plexiglass και διακρίνονται για την πρακτικότητα, την υψηλή αισθητική και την αποτελεσματικότητά τους.

Ξύλινα επιτραπέζια stands

Τα επιτραπέζια σταντ από ξύλο είναι ιδιαίτερα πρακτικά και εύκολα στη χρήση. Μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε κάθε σημείο, όπως τραπεζάκια, γραφεία, πάγκοι κ.λπ.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και χρησιμοποιούνται για την προβολή και προώθηση μικρών σε όγκο προϊόντων. Τα προϊόντα που προωθούνται μέσω των ξύλινων επιτραπέζιων σταντ είναι, σχεδόν, αμέτρητα. Από μικρά ζαχαρωτά έως πορτοφόλια και από σημειωματάρια έως προωθητικά έντυπα, όλα μπορούν να προβληθούν με άκρως αποτελεσματικό τρόπο.

Όπως και στα επιδαπέδια, και σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να τυπώσουμε αυτοκόλλητο, να κάνουμε laser χάραξη ή ακόμα και να δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε.

Plexiglass επιτραπέζια stands

Τα plexiglass επιτραπέζια stands πολύ συχνά χρησιμοποιούνται για premium προϊόντα, για τα οποία η ανάδειξη της υψηλής τους αισθητικής αξίας είναι ένα από τα ζητούμενα.

Κοσμήματα, προϊόντα ατμίσματος, μικρά αξεσουάρ και όλα τα συναφή είδη, προβάλλονται μέσω των επιτραπέζιων stands που είναι κατασκευασμένα από plexiglass.

Μπορούμε, και εδώ, να χρησιμοποιήσουμε τυπωμένο αυτοκόλλητο ή laser χάραξη, ενώ μπορεί να γίνει και ειδική βαφή.

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Display Stands

Stands για εκθεσιακά περίπτεραΌπως είναι φυσικό, σε μία έκθεσή, εκτός από τη «φυσική» προβολή των προϊόντων μας ή την προώθηση των εντύπων μας, θέλουμε να προβάλουμε την επιχείρησή μας, τα brands που εμπορευόμαστε, καθώς και να «περάσουμε» τα μηνύματά μας στο κοινό.

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε τα Display Stands.

Τα Display Stands διαχωρίζονται κατά βάση σε 5 είδη.

Roll Up

Το πρώτο είναι τα roll up banners. Πρόκειται για πτυσσόμενα σταντ εσωτερικού χώρου. Είναι κομψά και εύκολα στη μεταφορά τους, ενώ μπορούμε πολύ οικονομικά να αλλάξουμε το δημιουργικό.

Flying Banners

Η δεύτερη κατηγορία είναι το flying banners (γνωστά και ως… «σημαίες»). Χρησιμοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, αλλά πολύ συχνά τα χρησιμοποιούν οι εταιρείες περιμετρικά των περιπτέρων τους και εν συνεχεία (μετά την έκθεση) τα βάζουν σε χρήση σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. έξω από καταστήματα, γραφεία, σε πεζοδρόμια κ.λπ.).

Και σε αυτά το δημιουργικό αλλάζει εύκολα και οικονομικά, ενώ διατίθενται με βάσεις διαφόρων τύπων, ανάλογα τη χρήση.

A Board

Επόμενη κατηγορία είναι τα A Board Display Stands. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και ενδείκνυνται για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Το δημιουργικό προβάλλεται σε μορφή «κορνίζας», αλλάζει γρήγορα και οικονομικά, ενώ (όπως και τα Flying Banners) μετά την έκθεση, συνήθως, «συνεχίζουν την καριέρα τους» σε εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεων.

Snap Frames

Πρόκειται για συνδυασμό κορνίζας αλουμινίου με σημεία για τοποθέτηση αντικειμένων. Χρησιμοποιείται για προβολή σε εκθέσεις (εντυποδιανομή), για τη διευκόλυνση των πελατών στη χρήση αντισηπτικού και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται μια συνδυαστική παροχή υπηρεσιών.

Pop Up

Τα Pop Up Panels (γνωστό και ως «Αράχνη»), είναι ένα εντυπωσιακό καμπυλωτό σύστημα προβολής ιδανικό για εκθέσεις και συνέδρια.

Είναι πτυσσόμενο, εύκολο στη μεταφορά και στο στήσιμο και προσδίδει κύρος και υψηλή αισθητική στο χώρο που τοποθετείται.

Stands για εκθεσιακά περίπτερα

Τελικά ποια stands για εκθεσιακά περίπτερα να επιλέξω και γιατί;

Stands για εκθεσιακά περίπτεραΑπό όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε εύκολα ότι υπάρχουν πολλά stand που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση.

Προτιμάμε τα stands που θα μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης να έχουμε ένα χώρο οργανωμένο, τακτοποιημένο και αποδοτικό. Το εκθεσιακό μας περίπτερό είναι η «βιτρίνα» της εταιρείας μας και αν δεν είναι «όπως πρέπει», ακόμα και ο πλέον πολυτελής χώρος χάνει τη λειτουργική του ικανότητα και δεν προσθέτει αξία στην εταιρεία μας.

Φροντίζουμε να αποκτήσουμε stands που θα μας φανούν χρήσιμα, όχι μόνο στις επόμενες εκθέσεις, αλλά και εκτός εκθέσεων. Θα πρέπει να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στα γραφεία μας, στα καταστήματά μας, σε σημεία πωλήσεων ή ακόμα και έξω από αυτά, αν πρόκειται για stands εξωτερικού χώρου.

Είτε πρόκειται για εμπόριο τροφίμων και αρτοπαρασκευασμάτων, είτε για nail artists και προϊόντα ατμίσματος, υπάρχουν stands που θα καλύψουν με τον καλύτερο και πλέον αποδοτικό τρόπο, κάθε ανάγκη για μία άριστη προώθηση της εταιρείας σας στις εκθέσεις που θα αποφασίσετε να συμμετέχετε.

Καλέστε στο 210 94 30 219 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected] όπου τα έμπειρα στελέχη της XLGstand είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν εξειδικευμένες και αποδοτικές λύσεις για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.